»25/09/2019

Συμμετοχή σε EFRA & IFMAR αγώνες 2020

"Αγαπητά μέλη,

 

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή σε διεθνή αγώνα των EFRA (Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας) και IFMAR (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) το 2020 παρακαλούμε να μας αποστείλουν email στο bod@el-me.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο και περιγραφή του αγώνα (κλίμακα, κατηγορία και μορφή Grand Prix ή Europeanή World Championship)

 

Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υπόψη τους ότι απαιτείται προπληρωμή της συμμετοχής προκειμένου να επιβεβαιωθεί η δέσμευση θέσης συμμετοχής.
Το κόστος είναι ανάλογα το είδος και την τοποθεσία του αγώνα και ορίζεται από την υπεύθυνη ομοσπονδία, EFRA ή IFMAR. Συνήθως κυμαίνεται από €150,00 - €250,00.

Το ακριβές ποσό συνήθως ανακοινώνεται μετά το ετήσιο AGM (Annual General Meeting) της EFRA στις αρχές Νοεμβρίου του κάθε έτους.

 

Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του μέλους η ΕΛΜΕ κάνει αίτηση στην EFRA για τις αιτούμενες θέσεις και μετά το ετήσιο AGM ενημερωνόμαστε από την EFRA για την διαθεσιμότητα θέσεων σε κάθε διεθνή αγώνα. 

Αν δεν υπάρχει επάρκεια θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει κατάταξης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του τρέχοντος έτους (2019), ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εξόφλησης του κόστους συμμετοχής.

 

Προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 01.11.2019.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ."