»10/09/2013

Ανακοίνωση για 1/10 IC & EP On Road στην Κρήτη

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε την διεξαγωγή του 4ου αγώνα για τις κατηγορίες 1/10 nitro και 1/10 ηλεκτρικά touring στην πίστα X-Treme SpeedWays στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η λέσχη πήρε μια τολμηρή απόφαση στα τέλη του 2012 να αναλάβει για το πρωτάθλημα του 2013 την διεξαγωγή αγώνα σε έναν από τους μακρινότερους προορισμούς με κύριο γνώμονα την διεξαγωγή πραγματικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και την προώθηση του μοντελισμού και δραστηριοτήτων της λέσχης εκτός Αττικής.
Με μεγάλη μας χαρά η ανταπόκριση των μελών ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη φτάνοντας τις 29 συνολικά συμμετοχές και πλέον μπορούμε να εστιάσουμε όλο μας τον χρόνο και ενέργεια στην καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα.

Με το κόστος μεταφοράς να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην συμμετοχή κάνουμε μια προσπάθεια να οργανώσουμε  την μεταφορά των μελών ώστε συνδυαστικά να μειωθεί το κόστος αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο.
Υπολογίζουμε ότι από τις 29 συνολικά συμμετοχές οι 18 είναι εκτός έδρας οπότε και επιβαρύνονται το ταξίδι προς την Κρήτη.  Προτείνουμε οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να μοιράσουν το κόστος (κυρίως σε περίπτωση επιλογής καμπίνας πλοίου αλλά και δωμάτιο ξενοδοχείου) να επικοινωνήσουν με την λέσχη στο
bod@el-me.gr και να ενημερώσουν την μέρα που επιθυμούν να ταξιδέψουν, αν θέλουν να πάρουν αυτοκίνητο δικό τους και τι τύπου καμπίνα και δωμάτια ξενοδοχείο θέλουν, πχ δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα.
Επίσης υπάρχει η επιλογή να διαθέσει η λέσχη φορτηγό στο οποίο θα μπορούν τα μέλη να φορτώσουν όλον τον εξοπλισμό τους, περιορίζοντας έτσι την ανάγκη να χρειαστούν δικά τους οχήματα.
Το κόστος του φορτηγού είναι στα
EUR 272,00 και για να έχει νόημα η κίνηση αυτή θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 5 ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα μοιραστούν το κόστος στα EUR 54,40 το άτομο. Από εκεί και πέρα όσοι περισσότεροι τόσο μικρότερο το κόστος έκαστος.
Παρακαλούμε η οποιαδήποτε επικοινωνία με την λέσχη για τα παραπάνω θέματα να έχει γίνει έως τις 16 Σεπτεμβρίου το αργότερο.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ.