»08/10/2011

Διαφήμιση σε αγώνες

Στους εναπομείναντες αγώνες που διοργανώνει η ΕΛ.Μ.Ε. για το 2011, θέλοντας να ανεβάσουμε το επίπεδο των αγώνων, να ομορφύνουμε το περιβαλλον, αλλά και να βελτιώσουμε τις ταμειακές υποχρεώσεις της λέσχης θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα διαφήμισης σε όλες τις πίστες στις οποίες διεξαγεται αγώνας υπό την αιγίδα της ΕΛΜE.

Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε διαφημιστικά banners ούτως ώστε να διαφημιστείτε εσείς και τα προιόντα σας.
Για τις διαφημίσεις και το χώρο που θα τοποθετηθούν τα διαφημιστικά πανό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να διαλέξει τη συγκεκριμένη θέση όπου θα τοποθετήσει το διαφημιστικό του banner. Η εγκατάσταση θα γίνει απο τον ίδιο το διαφημιζόμενο πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα την Κυριακή τα banners θα αφαιρούνται απο τους διαφημιζόμενους με δική τους ευθύνη.

Η τιμή περιμετρικά της πίστας ορίζεται στα 15 ευρώ ανά πανώ και μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε (θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας).

Δεν υπάρχει δυνατότητα για τοποθετηση διαφήμισης στην εξέδρα, η θέση αυτή ειναι για την εκάστοτε πίστα που φιλοξενεί τον αγώνα.

Οι διαστάσεις τών πανό υπολογίζονται μέχρι δύο (2 m) μέτρα μήκος επί εβδομήντα εκατοστά (0.70 m) περιπου.
Aν υπάρξει μεγαλύτερο τότε το κόστος θα είναι αναλογικό του μήκους και των πόσων θέσεων καταλαμβάνει.

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει με mail στο marketing@el-me.gr η στο bod@el-me.gr.

Ευχαριστούμε πολύ