»04/10/2013

Αίτηση προσφορών κλειστού ελαστικού 1/10 TC 2014

Αγαπητοί κύριοι,

Για το 2014 η λέσχη αποφάσισε να ορίσει έναν τύπο επιτρεπόμενου ελαστικού και insert Î³Î¹Î± την κατηγορία 1/10 electric Touring, το γνωστό 'control tyre'.
Προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση για τον τύπο του ελαστικού και  του insert ÎµÏ€Î¹Î¸Ï…μούμε να έχουμε μια ένδειξη τιμών στην Ελληνική αγορά των διαθέσιμων ελαστικών και insert. 

Οι απαιτούμενες προδιαγραφές είναι οι κάτωθι:

Πλάτος : 24 mm

Τα λάστιχα θα πρέπει να φέρουν στο πλάι τους διακριτικά με την μάρκα / εταιρεία παραγωγής και νούμερο τύπου θερμοκρασίας (28-30-32 κτλ.). Θα είναι χρώματος μαύρου και χωρίς αυλακώσεις, θα είναι 'slick'. Απαραίτητο να έχουν ενίσχυση ιμάντα στο εσωτερικό τους.

Το insert Î¸Î± απαιτείται να είναι ίδιας μάρκας με το ελαστικό και έντονου ανοιχτού χρώματος (μαύρο ή γκρι δεν επιτρέπονται)

Το αίτημα της λέσχης αφορά ακόλλητα λάστιχα και insert. Σε περίπτωση όμως που δοθεί προσφορά για προκολλημένα και η τιμή είναι ανταγωνιστική δεν θα αποκλειστεί η πιθανή επιλογή του.

Παρακαλούμε να μας υποβάλλεται τις προσφορές σας με email ÏƒÏ„ο bod@el-me.gr Ï„ο αργότερο έως τις 31 Οκτωβρίου 2013. Εκπρόθεσμες προσφορές θα απορριφτούν και δεν θα αξιολογηθούν.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

ΕΛΜΕ