»03/04/2014

ΕΛ.Μ.Ε. Σχολείο/Track day

Αγαπητοί φίλοι,

Σε μιάμιση περίπου εβδομάδα, στις 13 Απριλίου 2014, θα διεξάγουμε στον Ασπρόπυργο, στην πίστα Zorri, ένα μικρό event με σκοπό την έμφαση στους νέους ή όχι τόσο εξελιγμένους ενδιαφερόμενους και αγωνιζόμενους του hobby.

Σαν πρώτη επαφή εστιάζουμε στην κατηγορία 1/10 ηλεκτρικά Touring όπου θα παρευρίσκονται έμπειροι και διακεκριμένοι αγωνιζόμενοι της κατηγορίας προκειμένου να περάσουν τις γνώσεις τους και συμβουλές τους σε όποιον ενδιαφέρεται.
Δεν χρειάζεται να είναι μέλη οι συμμετέχοντες ούτε να δηλώσουν νωρίτερα το ενδιαφέρον τους.
Απλά εμφανίζεστε στην πίστα την Κυριακή το πρωί και δηλώνετε την συμμετοχή σας πληρώνοντας το αντίτιμο των 20,00 ευρώ.

Παρακάτω τι θα ισχύει αναλυτικότερα:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ / ΣΧΟΛΕΙΟΥ

1.   ΓΕΝΙΚΑ

Σκοπός είναι η διεξαγωγή αγώνα εστιάζοντας στον παράγοντα διασκέδαση και όχι ανταγωνισμό. Ο μόνος περιορισμός θα είναι το κλειστό λάστιχο όπου θα ισχύει ότι ισχύει και στο πρωτάθλημα. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι ελεύθερος και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετάσχει με ότι διαθέτει. Δεν απαιτείται η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής για τον αγώνα αυτό. Στην αρχή της ημέρας θα αφιερώσουμε 2 ώρες ελεύθερων δοκιμών όπου καταξιωμένοι και έμπειροι αγωνιζόμενοι θα βοηθούν και δίνουν συμβουλές σε νεότερους και λιγότερο εξελιγμένους. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν προκριματικά και μετά τελικοί.

2.   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Θα είναι 1 περίοδος των 30 λεπτών κατά την διάρκεια των οποίων οι αγωνιζόμενοι θα προσπαθούν να επιτύχουν 3 ταχύτερους συνεχόμενους γύρους. Οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να εισέλθουν στην πίστα οποιαδήποτε στιγμή εντός της περιόδου.

3.   ΤΕΛΙΚΟΙ

Οι τελικοί είναι τρείς (3) και ο νικητής βγαίνει από τα δύο (2) καλύτερα αποτελέσματα με βάση τη βαθμολογία.

4.   ΣΕΤ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ - INSERT

  • SWEEP 30 EVO (EXP-30E)
  • SWEEP EXP Aqua Medium Inserts (EXP-M)
  •  SWEEP EXP Dish Wheel White (EXP-WAW)
  • Επιτρέπονται μόνον δύο (2) τετράδες ελαστικών & insert
  •  Απαγορεύεται η αντικατάσταση φθαρμένου μαρκαρισμένου ελαστικού με άλλο ελαστικό (εκτός των μαρκαρισμένων τετράδων της ημέρας).
  • Απαγορεύεται η ανταλλαγή ελαστικών μεταξύ αγωνιζομένων.

 
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Με εκτίμηση,

Γιάννης Δουκάκης

Υπεύθυνος κλάδου 1/10 EP Touring.

ΕΛ.Μ.Ε.