»31/03/2016

Πληρωμη συμμετοχης σε αγωνα ΕΛ.Μ.Ε

Αγαπητά μελή

 

 Από αυτή την στιγμή οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής προς την λεσχη θα είναι οι παρακάτω:

 

 

·        Κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΛ.Μ.Ε.
EUROBANK

 

0026 0049 7701 0229 6573

IBAN: GR690 2600 4900 00770102296573

 

·        Πληρωμή στην PayPal στον λογαριασμό της ΕΛ.Μ.Ε(treasurer@el-me.gr)

 

 

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους , θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζι μας εντος 10 ημερων απο την παρουσα ανακοινωση στο email: bod@el-me.gr

 

Επίσης σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού στον λογαριασμό της ΕΛ.Μ.Ε. στην Eurobank(έμβασμα) θυμηθείτε ότι για να θεωρείται έγκυρη και πληρωμένη η συμμέτοχη σας θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε με όλα τα έξοδα εσείς (επιλογή OUR) και όχι με επιμερισμό των εξόδων (SHA) καθώς η τράπεζα μας χρεώνει προμήθεια 3€ (τρία ευρώ) και το υπόλοιπο ΔΕΝ καλύπτει το κόστος της συμμετοχής σας όποτε και δεν θα γίνεται δεκτή η συμμέτοχη σας αφού δεν θα θεωρείται εξοφλημένη.

Για την διευκόλυνση σας , σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε καταθέσεις στον λογαριασμό της λεςχης σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της Eurobank οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με κατάθεση σε φάκελο, ώστε να μην ταλαιπωρήστε στις ουρές της τράπεζας.

 
Υπενθυμιζουμε οτι η ληξη πληρωμης των συμμετοχων ειναι την Παρασκευη ωρα 24:00 εννεα ημερες πριν την τελεση του αγωνα. Οι συμμετοχες που θα πληρωθουν περαν της εμπροθεςμης προθεςμιας της Παρασκευης και ως την Τεταρτη 24:00 τεσσερις μερες πριν τον αγωνα επιβαρυνονται με 10€ επιπλεον της συμμετοχης. Περαν της Τεταρτης ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. 
 
Με εκτιμηση
Το Δ.Σ της ΕΛ.Μ.Ε