»24/11/2016

Ανακοίνωση σχετικά με αλλαγή πίστας διεξαγωγής αγώνα 1/10 Nitro On Road στις 20/11/2016 και 1/10 OFF Road στις 27/11/2016.

Αγαπητα Μελη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους λόγους τους οποίους οι τελευταίοι αγώνες 1/10 Nitro On Road και 1/10 Off Road άλλαξαν τόπο διεξαγωγής.

Όσον αφορά τον αγώνα του 1/10 Off Road, αφού ερωτήθηκε ο ιδιοκτήτης της πίστας ZORRI αν εν όψη του αγώνα προτίθεται να συντηρήσει την πίστα, η απάντηση του ηταν αρνητική. Ετσι λοιπόν αναγκάστηκε το Δ.Σ να αποφασίσει την αλλαγή τοποθεσίας του αγώνα κρίνοντας οτι δεν πληρεί της προϋποθέσεις ως terrain για να φιλοξενήσει το πρωταθληματικό γεγονός της ένωσης.

Όσον αφορά τον αγώνα 1/10 On Road, επισήμως δηλώσαμε στο ZORRI μετα απο δική του επιθυμία οτι ο αγώνας στις 20/11/2016 επιθυμούσαμε να γίνει με την πίστα στην παρούσα κατάσταση παρ οτι απο τον Μάρτιο του είχαμε επισημάνει κάποιες μικρές παρεμβάσεις οι οποίες αφορούσαν την ασφάλεια των αυτοκινήτων και των ατόμων. Παρ όλα αυτά στις 14:31 τις 18/11/2016 ημέρα Παρασκευή, δύο ημέρες πρίν απο τον αγώνα λάβαμε ένα email απο τον ιδιοκτήτη της ZORRI ανακοινώνοντας μας οτι δεν επιθυμεί να φιλοξενήσει τον αγώνα αφού δεν έγιναν δεκτοί κάποιοι παράλογοι όροι που έθεσε σε προηγούμενη μεταξύ μας επικοινωνία την ιδια ημέρα ώστε να φιλοξενήσει το ήδη προγραμματισμένο απο μηνών γεγονός.

Μας λείπει το γεγονός σαν Δ.Σ να αλλάζουμε τόπο διεξαγωγής αγώνων την τελευταία στιγμή, όμως θεωρούμε υποχρέωση μας να διασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής αγώνων για τα μέλη. Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε οτι κύριο μέλημα μας είναι να είναι ευχαριστημένα τα μέλη μας. Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση προέκυψε απο τις αποφάσεις αυτές σεβόμενοι τον χρόνο και τα έξοδα προετοιμασίας των μελών για τον εκάστοτε αγώνα.

Το Δ.Σ της λέσχης και τα μέλη της δεν εκβιάζοντας.

Με τιμη
Το Δ.Σ της ΕΛ.Μ.Ε