»16/11/2018

Ανακοίνωση για τα ελαστικά 1/10 Ep TC

                                                                                                                  

 


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΤ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ, (ΛΑΣΤΙΧΟ,
INSERT), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

 

Παρακαλούμε όπως μας δοθεί η προσφορά σας για τα κάτωθι:

 

  • Λάστιχο 24mm πλάτος, χρώματος μαύρο, slick (χωρίς αυλακώσεις), με εσωτερική ενίσχυση ιμάντα (belted), με χάραξη στο προφίλ του ελαστικού προσδιορίζοντας την μάρκα του και το είδος γόμας του.
  • Insert 24mm πλάτος, moulded λάστιχο (όχι foam), με ένδειξη του τύπου του ή κάποιο χαρακτηριστικό που να είναι εύκολος ο διαχωρισμός του τύπου του από άλλα inserts.

 

Η προσφορά αφορά:

 

  1. Τελική τιμή προς τον καταναλωτή, λιανική τιμή
  2. Χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα τοποθετηθεί παραγγελία από καταστηματάρχη
  3. Ο εισαγωγέας θα είναι υποχρεωμένος να προμηθεύει έγκαιρα τους καταστηματάρχες με το αποφασισμένο από την ΕΛ.Μ.Ε. λάστιχο ή insert. Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΛ.Μ.Ε. μπορεί να ακυρώσει την συμφωνία με τον εισαγωγέα και να επιλέξει κάποια άλλη προσφορά. Επίσης ο εισαγωγέας αυτός δεν θα επιτραπεί να λάβει μέρος σε αντίστοιχες προσφορές για δύο (2) χρόνια.
  4. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, ή με αποστολή email μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

 

Δεν χρειάζεται να δοθεί προσφορά για το ισχύον λάστιχο LRPNo.:65040 – LRPVTECG32, η προσφορά από τον Κύριο Αγγελακόπουλο Φώτη παραμένει η ίδια.

Σας ενημερώνουμε ότι οι φάκελοι προσφορών θα ανακοινωθούν μετά την ανακοίνωση της απόφασης για το ισχύον λάστιχο της χρονιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να δώσουν στην ΕΛ.Μ.Ε. 2 τετράδες για να δοκιμαστεί το λαστιχο/insert που προτείνετε, καθώς εκτός από το κόστος δίνετε έμφαση και στην απόδοση/επίδοση του ελαστικού/insert

 

Η υποβολή προσφορών προς την ΕΛ.Μ.Ε. δεν την δεσμεύει για την λήψη απόφασης.

 

Οι υποβάλλοντες προσφορές αποδέχονται ότι η ΕΛ.Μ.Ε. έχει το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει ποιο θα είναι το κλειστό λάστιχο και insert λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες.

 

 

Υπεύθυνος κλάδου Ηλεκτρικών

Κιντής Χρήστος

christoskidis@yahoo.gr

Τηλ : 6972512911

http://www.el-me.gr/

bod@el-me.gr