Επιλογή πιστών (ορθή επανάληψη) - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»09/02/2024

Επιλογή πιστών (ορθή επανάληψη)

Αγαπητά μέλη,

Κάθε νέα χρονιά το εκάστοτε Δ.Σ βρίσκεται μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Οι κατηγορίες είναι αρκετές, οι πίστες λίγες, και τα ιδιωτικά πρωταθλήματα αρκετά, και σε όλο αυτό το σκηνικό διαθέσιμες Κυριακές είναι λίγες και συγκεκριμένες.

Για φέτος βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση να μην έρθουμε σε συμφωνία/συνεργασία με τη πίστα RC MACEDONIA TRACK για τους εξής λόγους.

  • Δεν βοηθάει στα δρώμενα του σωματείου
  • Η συμπεριφορά του οδηγού και μηχανικού στους αγώνες λειτουργεί αποτρεπτικά για κάποια μέλη του σωματείου
  • Σύμφωνα με το υπογραφέν συμφωνητικό, αυτά τα οποία έπρεπε να τηρηθούν πέρσι, δεν τηρήθηκαν. Όταν δε ζητήθηκε ο λόγος στον πιστάρχη, η αντιμετώπισή του δεν ήταν η δέουσα ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και ήταν απαξιωτική.
  • Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να δώσουμε τρεις αγώνες εκτός Αθηνών.

Όσον αφορά την πίστα R2 Club Speedway ο λόγος είναι το οικονομικό κομμάτι.
Ο αντιπρόσωπος της πίστας κ. Ανδρέας Κουτρας δεν συμφώνησε στην αρχική μας πρόταση που ήταν τα 22€ (με το ΦΠΑ) με τα έξοδα κυπέλλων και οργάνωση να βαρύνουν το σωματείο. Η απάντηση της πίστας ήταν στα 27€ (με το ΦΠΑ) με επιβάρυνση κυπέλλων και οργάνωση του σωματείου, πράγμα που δεν δέχτηκε το Δ.Σ και κάναμε μια τελευταία πρόταση να συμφωνήσουμε στα 27€ (με το ΦΠΑ) με τα έξοδα όλα της πίστας πράγμα που δεν συμφώνησε η πίστα οπότε και εκεί έληξε η συζήτηση με την πίστα R2 Club Speedway.

Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε τις πίστες αυτές στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα



Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου