Καλωσήλθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»30/01/2012

Καλωσήλθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας

Όπως βλέπετε η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης είναι γεγονός.

Είναι απαραίτητο να σας δώσουμε μερικές οδηγίες για την χρήση της ιστοσελίδας:

1)Όλα τα παλιά μέλη πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα εκ νέου. Επιλέγοντας "Γίνετε μέλος" από το μενού στην κορυφή της σελίδας. Στην φόρμα εγγραφής συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν). Στην συνέχεια θα λάβετε e-mail με οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση που το e-mail δεν φθάσει σε εσάς μέσα σε 24 ώρες επικοινωνήστε με το webmaster@el-me.gr και αναφέρετε το πρόβλημα.

2) Μετά την εγγραφή, και αφού κάνετε login με τα στοιχεία σας θα πρέπει να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας. Επιλέξτε από το μενού "Ανανεώση συνδρομής" και ακολουθήστε τις οδηγίες πληρωμής (Paypal ή κατάθεση σε τράπεζα).

Σε περίπτωση που δικαιούστε μειωμένη ή δωρεάν συνδρομή επικοινωνήστε με το webmaster@el-me.gr για να διευθετηθεί το θέμα.

Τα μέλη που πλήρωσαν στην ετήσια εκδήλωση της Λέσχης, αφού εγγραφούν δεν χρειάζεται να πληρώσουν. Θα ενημερωθεί το σύστημα με την πληρωμή τους και θα λάβουν e-mail επιβεβαίωσης.

3) Για να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε το πράσινο βέλος δίπλα από τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Στην σελίδα  του αγώνα θα δείτε πληροφορίες για τον αγώνα και μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Ειδικά για την κατηγορία 1/10 EP Off road (ηλεκτρικά Buggy) έχετε δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2wd, 4wd ή και τα δυο. Συμπληρώστε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας στα κατάλληλα πεδία.

Με την καταχώρηση θα οδηγηθείτε στην σελίδα πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε τον αγώνα όποτε επιθυμείτε, πάντα μέσα στην προθεσμία των 10 ημερών πριν τον αγώνα. Η συμμετοχή σας θα εμφανιστεί στην λίστα μόνο αφού πληρώσετε το αντίτιμο στην λέσχη.

4) Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, ακύρωση συμμετοχής ή μεταφορά της επικοινωνέιτε πάντα με το webmaster@el-me.gr

Καλή πλοήγηση!





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου